За продажба Други (жилищни имоти), Santa Marta, Magdalena, Колумбия, santa marta

За продажба - Cod. 30341

  • Типология: Други (жилищни имоти)
  • Област: 70 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 15

1 - обмен седмица: Възможно е да се обменят имота в Zuana седмица, чрез веригата на обмена Interval International, само когато то не се използва от датата, съответстваща на ваканционни имоти. Припомняме ви, че в този случай, можете да го внесе при Interval с максимум 1 година и най-малко два месеца преди началната дата, така че те по-късно може да се прилага за размяна, която струва $ 184, ако обменът е национална или 244 USD ако международен. Това, защото, ако то не се използва, не депозира в интервал, преотстъпва или не, той ще изгубеното си седмица. Ние се изясни, че всяка обмяна е предмет съществува наличност към момента на заявлението. Също така, ние Ви каним да научите повече за възможността за отваряне има списъци с чакащи за обмен, които увеличават шансовете за получаване на желаната дестинация и датата, ако не намерите свободни стаи в момента на първоначалната консултация. Тази информация може да се разшири пряко с Interval International в линия (1) 3767120.

3.2. - Седмици уикенда (7 нощувки 8 дни): Чрез Interval International можете да закупите допълнителен имот в продължение на седмици, с разходи, вариращи от 300 USD до 2900 USD приблизително. Тези стойности са определени от Interval според пакета капацитет е избран, дестинация за пътуване, качеството на хотел / курорт и сезон. Има 80 страни и около 2900 курорти да elegir.Recordamos че резервациите са в зависимост от наличността съществува към момента на заявлението. Нещо повече, ние Ви каним да свалите на вашия смартфон App Interval International, след като получите вашия филиал код и са създали своя потребителски профил. В това приложение можете да зададете предупреждения бягства от ежедневието и да направи търсения изискваща онлайн.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB