За продажба Бар/Ресторант/Нощен клуб, Santa Marta, Magdalena, Колумбия, calle 18 no 3-75

За продажба - Cod. 38867

  • Типология: Бар/Ресторант/Нощен клуб
  • Област: 140 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 1

La Canoa е кафене, ресторант, сладкиши и френска пекарна, разположени в сърцето на историческия център на Санта Марта, работещи от 2011 година.

Година на експлоатация: 8 години
Годишен оборот 125 000 €
продажна цена: 100.000 €

Включени са: тетрадка на клиента, рецепта, касов апарат, компютър, unox фурна, 3 печки, кафемашина La Marzocco, 1 кухненски миксер, 4 маси от неръждаема стомана, 2 хладилника, 2 фризера, 1 хладилник , 1 винарска изба, 1 преден и заден бар, 1 витрина, 10 маси от масивно дърво, 40 стола, 5 сгъваеми маси за събития, 3 климатика инвертор, 1 фирмен автомобил, 1 компютър и принтер със система касов апарат, 2 видеокамери, кухненски прибори, сладкиши и сервиз, чинии, стъклени изделия и др.

Мястото:
Намираме се в републикански стил, 140 м2 реновиран и адаптиран към дейността му. Той разполага с климатизирана стая и климатизирана стая и много приятен вътрешен двор. Намираме се в сърцето на историческия център, много активна зона на кафенета и ресторанти, обичайни места за излети за туристи и местни жители.

Нашите клиенти:
През тези години Каноа изгради силна репутация на качество и услуги сред "Самариос" и чуждестранни посетители. Важно е да се подчертае фактът, че нашите клиенти не са само туристически, което позволява на La Canoa да провежда годишна дейност. Ние също така разчитаме на много добри отношения с хотели и хостели в града, които винаги ни препоръчват. Ние също имаме няколко клиенти, които правят своите празненства в Ла Каноа.

Кетъринг / кетъринг / доставчик на други ресторанти и хотели Създадохме книга на клиентите с различни хотели и ресторанти на града, които ни поръчват редица специални хлябове, ястия и различни препарати. Ние също правим кетъринг за големи събития като сватба на плажа и всякакъв друг вид празник.

Нашият екип: екипът е много добре обучен и ни придружава за дълго време, което също ще улесни възстановяването.

Нашите продукти:
Сутрешните хлябове с шоколад, кроасани и други сладкиши излизат пресни, хлябът се изпраща в различни ресторанти и хотели по поръчка, от закуска, кафе специалитети и плодови сокове, по обяд а-ла-карт ястия, които се сливат най-добрите местни съставки със знанието на френската кухня, следобедно кафе, сладкиши и коктейли, вечерна вечеря в романтична и оживена атмосфера.

Рецептите са организирани и написани в прецизна и подредена колекция, която позволява бързото й поемане на ръка и винаги да поддържат стандарт на качество и реализация на идентични ястия, като разчитаме на добре документирани и документирани процеси на производство и експлоатация. лесно да се следват.

репутация
Препоръчва се в ръководството на туристите, умния малък и самотната планета и се появява в много национални издания. Ние сме много добре позиционирани в социалните мрежи Facebook 4362 харесвания, Instagram 2366 последователи и уеб страница с цялата необходима информация, която също е много посещавана. Tripadvisor: рейтинг 4.5 от 5 и номер 17 от 348 ресторанта в Санта Марта Google: квалифициране 4.6, Facebook рейтинг: 4.8.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB