За продажба Строителен терен, Santa Marta, Magdalena, Колумбия, Minca

За продажба - Cod. 30723

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 11700 m²
  • Номер на стая: 1
  • Етаж: 1

Njoy красивия пейзаж в перфектен климат и заобиколен от greenery.The имот, на повече от един хектар, е бивш тераса на местната култура Tyrona и е разположен по склоновете на планината Сиера Невада (Колумбия) до 1000 метра над морското равнище и да се стигне с кола за 45 минути от Карибите град Санта Марта и на 25 минути от еко Turistic село Minca. Парцелът се намира на 25 минути пеша от едно страхотно водопади и в район за отглеждане на кафе, какао и много видове тропически fruits.You са близки както до земен рай с тропически климат на омагьосаните плажове на Tyrona парка и планини до 3000 метра над морското равнище с изглед към морето, стоящи пред камина и пребивават на територията на квартира гледане на всички видове птици.
Имотът се намира в привилегировано място на планетата и според местната култура ТХИИ планина е сърцето на света. Сиера Невада е най-високата крайбрежна планина в света със своите 5800 метра над морското равнище.
Minca е позициониране сред водещите туристически дестинации в Колумбия и особено приключенски туризъм, наблюдение на птици, еко туризъм, антропологични зони по интереси за наличието на различни етнически групи, любителите на природата и тишина.

Имотът поради своята живописна локация и лесен достъп се поддава на туристически проекти, Hostales, Hoteles, кабини, cotteges т.н и т.н.
Има една кабина в имота с една стая, кухня и две бани, една външна.
Всички тези елементи правят имота много атрактивен парцел за инвеститор за двете туристическия потенциал и за невероятната аксесоара, който набира района през последните години и през следващите години тенденцията ще бъде същото.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB