За продажба Хотел, Lago de Tota, Boyacá, Колумбия, Cuitiva Km 4

За продажба - Cod. 42379

  • Типология: Хотел
  • Област: 25000 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 1

Това е идеалният сайт, ако искате да се оттеглите сред изключителна природна красота и да не се притеснявате за водата.
Това е глемпинг хотел пред най-голямото езеро в Колумбия и притежава невероятна гледка към езерото. Намира се само на 3 часа от Богота. Lago de Tota е един от най-безопасните райони в Колумбия, заобиколен от планини с много вода. През цялата година температурата е между 10 и 15 по Целзий.
Хотелът разполага с 6 каюти със страхотен архитектурен дизайн, много уникален. Една социална зона, където гостите закусват или вечерят, е оборудвана с кухненска част, достатъчно голяма за броя на потенциалните гости в бъдеще.
Разполага и с къща за собствениците, където можете спокойно да напуснете и да управлявате хотела. Състои се от две стаи, кухня и хол.
Теренът има достъп до езерото по пешеходна алея, която е много търсена от туристите.
Цялата архитектура е проектирана да бъде в съответствие с природата, за да предложи уникално изживяване, където можете да почувствате младежкото усещане за къмпинг, но с много удобства и комфорт, заобиколени от природата.
Трябва да кажа, че никога не се уморяваш да си в този рай на земята. Аз лично живях по време на пандемията в продължение на 4 месеца и беше доста преживяване.
Сега живея в Обединеното кралство и управлението му от другата страна на езерото се оказва трудно. Готов съм да го заменя за апартамент в Обединеното кралство.
Продажбите в момента са около 40K GPB брутно годишно. Потенциално, без значителни инвестиции, може да се увеличи до 60K.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB