За продажба Други (търговски обекти), USAQUEN, Bogota, Колумбия, KR 7A #121-33

За продажба - Cod. 41022

  • Типология: Други (търговски обекти)
  • Област: 273 m²
  • Номер на стая: 12
  • Етаж: 2

Усакен е град номер 1 в столичния квартал Богота. Намира се в северната част на града. Това беше стара община на департамент Кундинамарка, чийто произход датира от доколумбовите времена
Името му идва от думата Muisca Usaque. Тази дума, Усакен, произхожда от практиката на религията Чибча, извършвана от нейните свещеници или заки, когато ще бъде построено величествено имение за техния касик или господар. Този обичай се наричал Usaque, което етимологично, според езика Чибча, означава: използване, "отдолу" и това, "пръчка или дърво", чиито обединени значения биха дали "под пръчката".
В този град намираме квартал Санта Барбара, един от най-ексклузивните райони на столицата на страната, който се разраства ускорено в архитектурно отношение, смесвайки се между неговите високи улици и модерни сгради с големи къщи, които все още са запазени.
Той е лесно достъпен, тъй като се намира между Carreras Novena и Седма и улици 127 и 116. Освен това е изключително лесно да се стигне от Северната магистрала. Наблизо са станциите TransMilenio Calle 100 и Calle 106, както и голям брой спирки и автобусни маршрути, които циркулират през сектора.
Санта Барбара е известна с това, че е третият най-стар квартал в града, поради което в нея се намират обекти от голямо значение

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB