За продажба Бар/Ресторант/Нощен клуб, Taganga, Magdalena, Колумбия, calle 13 No 1-07

За продажба - Cod. 30862

  • Типология: Бар/Ресторант/Нощен клуб
  • Област: 73 m²
  • Номер на стая: 1
  • Етаж: 1

Café Bonsai е добре установена кафене на малко рибарско селце Taganga няколко крачки от плажа, който е донесъл, от 2010 г. насам, вкус на Европа в региона. Той е известен сред национални и международни туристи за европейските си хляб стил, разнообразно меню за закуска, най-доброто кафе в продължение на километри наоколо (в действителност "най-добрата чаша кафе в цяла Южна Америка" е твърдение често се прави), оригинални сандвичи, здрави и богати салати и гостоприемна атмосфера, съчетавайки големи местни продукти с европейски рецепти, приготвени с гордост и любов: място уникален за региона.
Сред всички големи възможности за ресторанти в Taganga, тя е успяла да стане вторият най-високо оценени място да се яде в Taganga на TripAdvisor (както на 27-02-2017). Менюто е обширна и има много да предложи за широк спектър от вкусове и предпочитания, от любителите на месо да вегани. Това е място, където много туристи се завръщат на дневна база по време на престоя им в Taganga. Комбинацията от климатик вътре и бързо WiFi го прави популярно място за хора, за да избяга от Tagangan топлината и работата на компютъра си. Извън терасата е с изглед към плажа, където можете да гледате на рибарите, заминаващи и завръщащи се с пресен улов. Вътре в момента има пет маси / 16 места. Отвън има в момента са четири маси / 10 места и място за една или повече две маси.
За потенциални купувачи
Правилната организация, гладки бизнес процесите и бизнес модел, напълно правна винаги са били приоритет за нас. Това означава, че поемането на Café Bonsai, или чрез местен или чужденец (също по отношение на работна виза), е свободен препятствие. Кафенето е с много добро име на марката и на достъпа до пазара. всички тайни рецепти Бонсай са документирани и лесно да се разбере; доставчика на контакти с най-добрите продукти за най-добра цена са установени и сигурна: всичко е настроено за плавен преход.
От нашия опит, нов собственик ще бъде представен с различни възможности: в момента Café Bonsai е отворен Понеделник - седна, от 8 сутринта до 15:00. Удължено работно време (рестартиране на много популярна барбекю, например) е много осъществим вариант, както и доставка и дневни / седмични промоции. Новооткритият веган пазара показва положителен потенциал за по-нататъшно разширяване.
С една дума, добре организирана и силно популярно място, който е на сегашните методи на работа и стандарти могат да бъдат лесно продължи с нов собственик, но в същото време предлага достатъчно място, за да разшири и развие по-нататък в съществуващи или нови области.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB